Тулуза – Лион Прогноза за мача

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb-1

Кръг номер 11 на френската Лига 1 започва с мача Тулуза – Лион на 29.10. Двубоя ще се играе на “Стадиум Мунисипал Тулуза”.

Лион

Лион на Бруно Женесио ще бъде изложен на огромен натиск тази събота следобед, когато те гостуват на “Стадиум Мунисипал Тулуза”. Гостите загубиха пет от последните си шест мача в Лига 1 и Шампионската лига, комбинирайки всичко това и с поражение при 1-3 у дома миналия уикенд от Гингам, това може би е най-лошото им представяне през сезона досега. Това означава, че Лион се намира на 10-то място в таблицата. Въпреки че това е само мач от кръг 11, хората на Бруно Женесио трябва да постигнат най-малко една точка, за да спрат пропадането си. Те се сблъскват с Тулуза, тим в отлична форма и домакините ще се стремят да поддържат своя 100% рекорд “Стадиум Мунисипал Тулуза”.

Тулуза

Те победиха ПСЖ и Монако на своя стадион, а тези успехи бяха последвани от реми при гостуването на Анже – 0:0. Все резултати, които запазват инерцията от силния старт на сезона за Тулуза. Недоброто 17 място от миналата кампания изглежда като лош спомен. Тулуза трябва да бъде допълнително мотивиран за сблъсъка този уикенд, за да получат отмъщение за 2-те загуби от Лион през сезон 2015/16.

Напрежението несъмнено е при тима на Лион. Там нарастват слуховете, че треньора Бруно Женесио не е далеч от уволнението, освен ако резултатите не се подобрят бързо. 50-годишният специалист може да направи някои промени и да започне с Матийо Валбуена и Набил Фекир, които да отвърнат на очевидната заплаха за вратата на Лион – Антъни Лаказет. Но те ще трябва да затегнат защитата, както и да се спрат рекорда на Тулуза у дома – домакините не са губили мач вкъщи 11 поредни пъти. Това е решаващият фактор тук за нас, а на този стадион са губили и по-добри отбори от Лион в последно време.

Прогнозата на kingfootball.eu за срещата Тулуза – Лион: над 0.5 гола през първото полувреме