Бирмингам – Нюкасъл Прогноза за мача

premier_league_logo_2016-1

На 7 януари 2017 в мач от турнира на Футболната Асоциация се срещат отборите на Бирмингам – Нюкасъл. Двубоя е на стадион “Сейнт Андрюс”.

Нюкасъл

Нюкасъл са един от малкото тимове в първенство с отбор, който е голям и достатъчно силен, за да се бори във ФА Къп, въпреки че осигуряването на завръщане във Висшата лига ще бъде приоритет, те все още ще се надяват да си осигурят безопасно преминаване тук. Бирмингам не е в страхотна форма в момента, домакините изглеждат по-добър залог тук.

Бирмингам

Решението да уволни Гари Ровет миналия месец, изглеждаше глупаво в момента и те изглеждат още по-зле сега с Джанфранко Дзола, който все още чака първата си победа. Неговите 4 мача досега са произвели само 1 точка и съблекалня, които трябва да са били озадачени като всеки да видят своя мениджър уволнен не реагират добре на методите на новия треньор. Те не разполагат с добри спомени от изправянето си срещу Нюкасъл. Свраките се наложиха с 4-0 на “Сейнт Джеймсис Парк” преди един месец. Сега гостите ще се нуждаят от много по-добри резултати, ако искат да избегнат поражението тук.

Нюкасъл са клатушка малко, с поражения в 4 от последните си 8 мача в първенство. Наказанието от 5 мача на плеймейкъра Джонджо Шелви със сигурност е проблем за тях, но те създават достатъчно шансове и без него. Бирмингам – след като допусна 9 гола в последните си 4 мача у дома, трябва да е е достатъчно лесно свраките да вземат този мач. Тяхното представяне далеч от дома този сезон е много силно с 69% от своите гостувания, завършващи с победа в лигата. “Сейнт Андрюс” точно сега не е най-трудното място да отидеш и да спечелиш и дори ако посетителите правят промени, те имат достатъчно качество, за да се поздравят с успеха.

Прогнозата на kingfootball.eu за Бирмингам – Нюкасъл: над 0.5 гола през първото полувреме